هوشمند سازی ساختمان ها و کاربرد آن در زندگی
هوشمند سازی ساختمان ها و کاربرد آن در زندگی، روشی برای ایجاد رفاه و امنیت ساکنین ساختمان و راهی برای مدیریت مصرف و کاهش هزینه هاست.
به کمک سیستم هوشمند سازی برای انجام عملیات کنترلی منزل، نیاز به حضور فیزیکی در محل نیست. تنها از طریق سیستمهای هوشمند و با استفاده از اپلیکیشن تلفن همراه می توان عملیات کنترلی را از راه دور انجام داد.
در این مقاله از مجموعه مقالات گروه راهکارهای کارما قصد داریم با سیستم هوشمند سازی و کاربرد آن در زندگی انسان بیشتر آشنا شویم.
کاربرد هوشمند سازی ساختمان و نقش آن در زندگی
کاربرد هوشمند سازی ساختمان، علاوه بر ایجاد امنیت و آسایش، راهی برای کاهش هزینه های ناشی از مصرف انرژی می باشد.
مجموعه سیستم هوشمند، قادر است داده ها و اطلاعات به دست آمده توسط حسگرها را ذخیره کند. داده هایی نظیر میزان مصرف برق، طبق زمانبندی تعریف شده در قالب نمودار نمایش داده می شود.
با مشاهده این تغییرات می توان میزان مصرف انرژی را مدیریت کرده و در جهت بهبود مصرف و کیفیت عملکرد تجهیزات، اقدامات لازم را انجام داد.
سیستم هوشمندسازی ساختمان تلفیقی از دانش برنامه نویسی، برق و الکترونیک است. به کمک این فناوری، همه اجزای ساختمان به یک سیستم مرکزی متصل می شوند.
شما در هر کجای دنیا که باشید می توانید به تجهیزات ساختمان خود مانند سیستم تهویه، گرمایش و سرمایش، تجهیزات اعلام حریق و… دسترسی داشته باشید؛ همچنین می توانید آبیاری فضای سبز، باز و بسته کردن درب ها و پرده ها و خاموش و روشن کردن سیستم های روشنایی را کنترل کنید.
دلایل کاربرد هوشمندسازی ساختمان
هزینه راه اندازی سیستم هوشمند در سازه های در حال ساخت، به نسبت کمتر از ساختمانهای قدیمی است. از این رو کاربرد هوشمندسازی ساختمان در سازههای جدید و در حال ساخت بیشتر مورد توجه قرار میگیرد.
چه چیزی باعث شده که افراد به هوشمند سازی ساختمان ها و کاربرد آن در زندگی علاقمند باشند؟ در این باره می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- در مواقع لزوم می توان از سیستم اعلام هشدار استفاده کرد.
- بدون حضور در ساختمان می توان بر قسمت های مختلف منزل نظارت داشت.
- می
- توان مدیریت منابع انرژی و صرف هزینه ها را آسان تر کرد.
- ایمنی و امنیت بیشتر در ساختمان را تضمین کرد.
- انجام امور روزمره از جمله خاموش و روشن کردن سیستم روشنایی و باز و بسته کردن درب را راحت تر انجام داد.
مراحل و چگونگی هوشمند سازی ساختمان ها
قبل از کاربرد هوشمند سازی ساختمان، شما باید با مشاوران و متخصصان در این زمینه مشورت کنید و نیازها و کاربری مورد نظرتان را مطرح نمایید.
فرایند هوشمند سازی ساختمان در چند مرحله صورت می گیرد. مراحل هوشمند سازی ساختمان، توسط متخصصان و مدیران گروه راهکارهای کارما با دقت و با ارائه پیشنهادات مقرون به صرفه انجام می گیرد:
مرحله نیازسنجی و تعیین امکانات مورد نیاز
تجهیزات مورد نیاز طبق خواسته و نیازهای کاربر مشخص می شود.
انتخاب و خرید تجهیزات لازم
با توجه به نیازهای پروژه، تجهیزات مورد نیاز از قبیل کلید لمسی هوشمند، ترموستات هوشمند و… انتخاب و در دستور خرید قرار می گیرند.
نصب و راهاندازی
این مرحله با توجه به نوع تجهیزات انتخابی، قدیمی یا نو بودن سازه، نوع سیستم برق کشی و برخی عوامل دیگر می تواند ساده یا پیچیده باشد.
فراموش نکنید کلیه مراحل هوشمند سازی ساختمان باید توسط یک تیم حرفه ای و متخصص انجام شود تا مجبور به دوباره کاری و پرداخت هزینه های گزاف نشوید.
جمع بندی
گروه راهکارهای کارما با سال ها تجربه و سابقه ای درخشان در زمینه کاربرد هوشمندسازی ساختمان، خدمات خود را ارائه می دهد.
ما برای تمام ساختمان ها فارغ از سال ساخت و برای هر سلیقه و نیاز، راهکارهای ویژه و متنوعی داریم. ما با همکاری گروهی از متخصصان و مدیران حرفه ای در حوزه صنعت ساختمان و مدیریت، در تلاشیم روند پروژه ها را بهینه سازی کنیم.
هماکنون مفتخریم که توانسته ایم با مدیریت صحیح و با صرفه جویی در امور مالی، زمانی و انرژی، پروژه های صنعت ساخت و ساز را توسعه ببخشیم.