گروه ساختمانی راهکارهای کارما
دسته بندی ها

گروه ساختمانی راهکارهای کارما

نکات اجرای کاشی‌ کاری ساختمان

کاشی و سرامیک از رایج‌ترین مصالحی هستند که در ساختمان‌ سازی به کار می‌روند. اجرای نکات اجرای کاشی‌ کاری ساختمان، ظرافت و تخصص خاص خود را می طلبد.

کاشی و سرامیک علاوه بر این‌ که در زیبا کردن نمای داخلی و خارجی نقش دارند، به عنوان عایق رطوبتی نیز عمل می‌ کنند. از این رو بهترین گزینه برای استفاده در آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی به شمار می‌ روند.

لعاب موجود بر سطح کاشی، از نفوذ آب به کف و دیوار، جلوگیری می‌ کند و امکان شست‌ و شو در این مکان‌ ها را فراهم می‌ آورد. شما می‌ توانید با توجه به دکوراسیون منزل خود، از میان محصولات متنوع موجود در بازار، کاشی دلخواه خود را انتخاب کنید.

نکات مهم در انتخاب کاشی مناسب

با وجود تنوع بسیار کاشی و سرامیک در بازار، انتخاب برای مصرف‌ کننده به کار دشواری تبدیل شده است. هنگام انتخاب کاشی و سرامیک، باید نکاتی را مورد توجه قرار داد.

طرح و رنگ، مکان مورد استفاده، ابعاد و جنس کاشی، از مواردی است که موقع خرید باید آن‌ ها را در نظر گرفت و از مهمترین نکات اجرای کاشی‌ کاری ساختمان می باشد. کاشی‌ هایی که برای کف انتخاب می‌ شوند، باید در برابر وزن و ضربه مقاومت بالایی داشته باشند.

زیبایی کاشی‌ هایی که قرار است بر روی دیوار آشپزخانه یا سرویس بهداشتی نصب شود، اهمیت بیشتری دارد. از طرفی ضریب اصطکاک و میزان مقاومت در برابر لیز بودن، در کاشی‌ های کف حمام و سرویس بهداشتی، باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

این کاشی‌ ها همچنین بیشتر در تماس با آب قرار دارند. بنابراین بهتر است از نوع بسیار مرغوب انتخاب شوند تا به مرور زمان، کدر نشده و درخشندگی آن حفظ شود.

مراحل اجرای کاشی‌ کاری ساختمان

مرحله‌ زیرسازی

قبل از اجرای کاشی‌ کاری ساختمان، کف زمین باید سطح صاف و یکنواختی داشته باشد و وضعیت دیوارها از لحاظ تراز بودن کنترل شود. در صورت وجود نواقص و اشکال در سطح مورد نظر، زیرسازی انجام می‌ شود.

چیدن کاشی‌ ها بر روی سطح

قبل از شروع کار، برای دیدن نمای کلی و تشخیص جاهایی که نیاز است کاشی برش داده شود، کاشی‌ ها را روی زمین می‌ چینند.

آماده کردن ملات ماسه و سیمان

بعد از این‌ که ملات ماسه و سیمان آماده شد، آن را روی سطح مورد نظر می‌ ریزند. برای این‌ که ملات خشک نشود، ریختن آن باید به تدریج انجام گیرد. پس از آن با استفاده از ماله، ملات را روی سطح، یکنواخت کرده و با شانه‌ مخصوص بر روی آن شیارهایی ایجاد می‌ کنند.

نصب کاشی‌ ها

کاشی‌ ها را یکی یکی بر روی بستر ملات قرار داده و سپس با تخته ماله، روی آن را صاف و یکنواخت می‌ کنند. نصب کاشی ها باید از مرکز شروع شود و به سمت لبه‌ ها ادامه پیدا کند. این نحوه‌ چسباندن برای این است که کاشی‌ های برش خورده در کناره‌ ها قرار گیرد.

بندکشی کاشی‌ ها

هنگام نصب، کاشی‌ ها باید از یکدیگر کمی فاصله داشته باشند. این فاصله را با ملات بندکشی یا دوغاب پر می‌ کنند. بندکشی، موجب زیباتر شدن و آب‌ بندی کاشی‌ ها می‌ شود.

پاک کردن سطح

بعد از این که کار بندکشی به اتمام رسید، باید ملات اضافی را از روی سطح کاشی‌ ها پاک کرد. این کار باید قبل از خشک شدن دوغاب انجام شود. چون ملات با خشک شدن، سفت می‌ شود و پاک کردن آن مشکل خواهد بود.

جمع‌ بندی

کاشی‌ و سرامیک از متنوع‌ ترین و پرکاربردترین کفپوش‌ هایی هستند که در ساختمان‌ به کار می‌ روند. از این متریال می‌ توان برای پوشاندن کف در کلیه‌ بخش‌ های منزل استفاده کرد. اجرای کاشی‌ کاری ساختمان از مراحل نازک‌ کاری در ساخت و ساز است. از این رو توصیه می‌ شود نصب و اجرای آن توسط نصاب حرفه‌ ای انجام شود.

گروه راه کارهای کارما سال‌ هاست که در زمینه‌ طراحی، اجرا و مدیریت انواع پروژه‌ های ساختمانی در ایران فعالیت می‌ کند. خوشحالیم که با همکاری متخصصان و مدیران حرفه‌ ای توانسته‌ ایم در مسیر بهینه‌ سازی و مدیریت صحیح پروژه گام‌ های موفقی برداریم.

مطالب مرتبط
لوله-CPVC-چیست؟

لوله CPVC چیست؟

لوله CPVC چیست؟ لوله CPVC چیست؟ لوله CPVC (کلرید پلی وینیل کلرید) صنعت لوله و اتصالات را تحت تاثیر قرار …

[rt_reading_time] دقیقه مطالعه مشاهده
استاندارد نصب کلید و پریز برای اخذ پایان کار

استاندارد نصب کلید و پریز برای اخذ پایان کار

رعایت استاندارد نصب کلید و پریز برای اخذ پایان کار بسیار حائز اهمیت میباشد؛ در واقع نصب کلید و پریز …

[rt_reading_time] دقیقه مطالعه مشاهده
ابزار-مهم-برای-دیوارچینی

ابزار مهم برای دیوارچینی

دیوارچینی یا دیوارکشی، یکی از مهم‌ ترین مراحل عملیات ساختمانی به حساب می‌ آید. از ابزار مهم برای دیوارچینی و …

[rt_reading_time] دقیقه مطالعه مشاهده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *